Direct naar de inhoud.

Oranjebevrijdingsconcert in De Binding op zaterdag 29 april in Oude Pekela

  • door:
  • op:
Foto: Wilma Swarts RTV1

OUDE PEKELA – Jaarlijks organiseert het Oranjebevrijdingscomité Pekela (OBCP) het Oranjebevrijdingsconcert. Dit jaar wordt het concert georganiseerd op zaterdag 29 april 2017 in MFC De Binding in Oude Pekela.

Voorzitter van het OBCP, de heer Andries Brans en burgemeester Jaap Kuin, ambassadeur van het OBCP, openen het concert. Het voltallige college is bij het concert aanwezig.

Het concert vindt plaats in de sporthal in De Binding. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het concert begint om 20.00 uur. Er wordt opgetreden door popkoor The Blue Happy Bacon uit Blijham en Het Ensemble Sophia uit Stadskanaal. Het concert duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Toegangskaarten
Wilt u het Oranje Bevrijdingsconcert ook bijwonen, dan bent u van harte welkom. Gratis kaarten zijn in Oude Pekela verkrijgbaar bij MFC de Binding, Boetiek Fleur en IJssalon Gerringa. In Nieuwe Pekela zijn gratis kaarten verkrijgbaar bij: Bakkerij Westers, Wieske, ‘De Kiepe’ en Mulder Pot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-