Direct naar de inhoud.

Stichting de Vrolijkheid en Team Sport organiseerden activiteit voor kinderen

  • door:
  • op:
Foto: Herman Alink

OUDE PEKELA – Woensdagmiddag, 26 april, organiseerden Stichting de Vrolijkheid en Team Sport van de Kompanjie een activiteitenmiddag in Mfc De Binding te Oude Pekela voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn uit Pekela. Er was een sportactiviteit wat bestond uit balspellen en schuiven met ringen en daarnaast kon men een theaterworkshop volgen speciaal gericht op deze groep kinderen, dit bestond uit zang, dans en toneel. Zo’n 30 kinderen kwamen af op dit evenement.

Foto: Herman Alink RTV1

RTV1 fotograaf Herman Alink nam een kijkje en maakte foto’s. Voor meer KLIK HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-