Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bijeenkomst Integrale Gebiedsontwikkeling Musselkanaal

De ondernemersvereniging bijeen in Musselkanaal (Foto: Facebook)

MUSSELKANAAL – De Ondernemersvereniging Musselkanaal organiseert op woensdag 3 mei aanstaande een bijeenkomst voor alle ondernemers uit het dorp in het kader van de integrale gebiedsontwikkeling Musselkanaal. De bijeenkomst vindt plaats in ‘De Gelegenheid’ om 20.00 uur. Spreker van de avond is Bert Broekhuis, die de meest actuele gegevens met betrekking tot het centrum van Musselkanaal toont uit het binnenkort te publiceren, provinciale koopstroomonderzoek: “Hoe gaat het eigenlijk met de winkels en wat vindt de consument ervan?”

Leefbaar Musselkanaal

Eind 2016 heeft de provincie een substantieel bedrag beschikbaar gesteld, evenals de gemeente Stadskanaal en Woningcorporatie Lefier ten behoeve van de integrale gebiedsontwikkeling Musselkanaal. Deze ontwikkeling bestaat uit de pijlers wonen, economie, sociaal en collectieve ruimten. De deelnemende partijen zijn de gemeente Stadskanaal, Wooncorporatie Lefier, Stichting Dorpsbelangen Musselkanaal en de Ondernemersvereniging Musselkanaal. Elke deelnemende partij is trekker van één van de pijlers. Alle pijlers versterken elkaar, om als geheel een goed, leefbaar Musselkanaal te zijn en ook te blijven voor de toekomst. De Ondernemersvereniging Musselkanaal is trekker van de pijler economie. Henk Leenders van de OV: “Als Ondernemersvereniging vinden we het van belang dat we alle ondernemers uit het dorp betrekken en hen mee laten denken over hoe we het koopcentrum zo aantrekkelijk mogelijk maken voor de bezoekers om in Musselkanaal te komen winkelen. Te denken valt aan het aanzien van de panden of hoe we ons als ondernemers beter in de markt zetten dan we nu al doen.”

Koopstroom onderzoek

” Voor deze avond hebben we uitgenodigd de heer Bert Broekhuis van het Bureau Broekhuis Rijs Advisering (www.broekhuisrijs.nl). De heer Broekhuis is zeer goed thuis in de problematiek die in onze regio speelt. Hij heeft diverse projecten in het Groningse aangestuurd en doet dit nog steeds”, aldus Leenders.
Broekhuis zal de meest actuele gegevens met betrekking tot het centrum van Musselkanaal tonen uit het binnenkort te publiceren, provinciale koopstroomonderzoek: “Hoe gaat het eigenlijk met de winkels en wat vindt de consument ervan?”

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag avond 3 mei, ’s avonds om 20.00 uur in de Gelegenheid, Kruisstraat 1 in Musselkanaal.  De avond is interactief, de inbreng van de ondernemers wordt daarom zeer op prijs gesteld. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op het volgende emailadres: ovmsk@outlook.com.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.