Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gezellige drukte tijdens Knoalster vrijmarkt

Foto: Hilvert Huizing (RTV1)

STADSKANAAL – Zoals ieder jaar was het weer druk op de vrijmarkt in Stadskanaal. Ook tijdens de voorafgaande Knoalsternacht werd weer flink feest gevierd door de regionale stappers. Door de extreem koude weersomstandigheden kwam Koningsdag zelf (met de vrijmarkt) ietwat moeizaam op gang maar al snel stroomde het centrum vol met bezoekers.

Duitse en Poolse handelaren

Na het middaguur werd het zelfs zo druk dat je nog slechts van kraam tot kraam kon schuifelen. De Knoalster Vrijmarkt bleek ook dit jaar weer de drukst bezochte van de regio. Veel handelaren uit Duitsland en Polen op het Generaal Mazcekplein en dat was nieuw. Langs het kanaal en in het centrum stonden natuurlijk weer de particulieren en de lokale handelaren. Luide muziek en lekker eten en drinken maakten het hele centrum van Stadskanaal weer één groot knallend oranje feest. Een feest met een extra dimensie nu onze koning 50 jaar is geworden.

(Foto’s door H. Huizing / RTV1)

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

4 Reacties op “Gezellige drukte tijdens Knoalster vrijmarkt

  1. Ook de bus zat vol volgens https://www.ovnieuwsuitgroningen.nl/2017/04/27/vervoer-koningsnacht-en-dag-verloopt-prima/ alleen jammer dat mensen voor het bezoeken van de Vrijmarkt de boel nog wat moeten ‘behandelen’. Dat hebben onze gasten toch niet nodig?

  2. Een elite feest voor mensen met geld de gwoone man hoort hier niet meer bij het is niet meer normaal zo duur alles is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.