Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Traditionele bloemen en tuinmarkt Veendam op zaterdag 6 mei

Foto: Wilma Swarts RTV1

VEENDAM – Zaterdag 6 mei as. is het weer de eerste zaterdag in mei en dat betekent traditioneel de Bloemen en Tuinmarkt in het centrum van Veendam. Een groot en gevarieerd aanbod van de grootste kwekers uit het gehele land vindt u op diverse locaties in centrum Veendam. 

Ruim 1000 m2 met perkplantjes, struiken, bloemen, gereedschappen, bloembollen, vetplanten, en vele andere tuinartikelen geeft de garantie dat er voor ieder wat te halen is op deze mooie Bloemen- en Tuinmarkt. Tussen 9.00 en 17.00 uur kunt u terecht bij de diverse handelaren.
Zoals u kunt lezen bevestigd het gezellige centrum van Veendam haar naam als evenementencentrum wederom met dit mooie evenement. Wij heten jullie van harte welkom en zien jullie graag as. zaterdag in het centrum van Veendam.

Ingezonden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.