Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

All You Need Is Music groot succes!

Foto: Marcel Lameijer

STADSKANAAL – Zaterdagavond vond in het Geert Teis Theater de tweede editie plaats van het muziekevenement All You Need Is Music plaats. Het stijf uitverkochte evenement werd wederom een enorm succes en liet zien dat de regio bulkt van het talent. Optredens van o.a. Thijs Pot, Anne Verhart, Lisa-Mae de Vries, Mei-Lin Germs, saxofonist Martijn Bick en de slechts 14 jarige gitarist Martijn Schuur, lieten het aanwezige publiek uit zijn dak gaan. Verder vonden er ook nog optredens plaats van de coverband Applemoose, toetsenist Harm-Jan Riksen en zijn sessieband en het Educa Symfonic Orkest.

Ook op technisch vlak werd niets aan het toeval overgelaten. Het geluid werd verzorgd door de gerenomeerde Tom Boerema, zodat deze avond wel een succes moest worden. De staande ovatie na afloop was dat ook dik verdiend.

Organisator Jasper Stuut liet zaterdagmorgen in Actueel op zaterdag al weten enorm trots te zijn op alles en iedereen die zich heeft ingezet in de aanloop naar All You Need Is Music. Na gisteravond nam de trots alleen nog maar verder toe. Het gaf volgens Jasper dubbel en dwars aan dat de regio overloopt van het talent en dat hen op deze manier een podium wordt gegeven om dat talent ook te laten zien. De kans dat er dit jaar nog een 2e avond plaats vindt, is zeer reëel. Dat er een derde editie zal komen, is zeker.

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.