Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open avond Knoalster Duikclub Latimeria

Open avond Latimera

STADSKANAAL – Op vrijdag 12 mei 2017 van 19.00 tot 22.30 uur houdt Knoalster duikvereniging Latimeria een open avond voor leden en niet-leden in haar clubgebouw. Hiermee wil de vereniging alle belangstellenden informeren over deze veelzijdige sport.

Het is ook een mooie kans voor iedereen die zijn/haar brevet op vakantie heeft behaald en de duikactiviteiten in de eigen regio wil voortzetten. Latimeria biedt ook ook de mogelijkheid om goed te leren snorkelen.

Informatie
Tussen 19.00 en 22.30 uur worden belangstellenden met koffie, thee en iets lekkers ontvangen in het gezellige clubgebouw, aan de Hoveniersweg 5 te Stadskanaal (Boerderij De Brouken, aan de Pageplas). Instructeurs van Latimeria staan voor u klaar om informatie te verstrekken over het duiken, de brevetten en verschillende specialisaties. Er wordt antwoord gegeven op diverse vragen: wat houden de brevetten in? Wat moet je er voor doen? Wat kun je er mee? En wat kost het ongeveer?

Training in Pagedal
Voor al actieve duikers is er ook ruimte ingericht om tweedehands spullen te kopen en te verkopen. Tussen 21.00 en 22.00 uur is er tijd voor training in zwembad Pagedal. Belangstellenden die naast informatie ook willen kijken, zijn na de informatiemarkt van harte welkom in het zwembad.

Winnen
Er is een uitgebreide introductieduik te winnen voor 2 personen ter waarde van 30 euro.

Duiken in Egypte; brevetten zijn wereldwijd geldig

Over Duikclub Latimeria
Duikclub Latimeria is een vereniging met 75 leden en zorgt sinds januari 1990 voor voorlichting, promotie en organisatie van het sportduiken voor belangstellenden uit de gemeente Stadskanaal en wijde omgeving. Alle opleidingen, trainingen, evenementen en andere activiteiten worden mogelijk gemaakt door de actieve vrijwilligers en de enthousiaste deelnemers.

Behaalde brevetten zijn wereldwijd erkend. De vereniging biedt naast de duikopleidingen veel verschillende evenementen en een hoop gezelligheid. De leden komen uit een wijde omtrek van de Kanaalstreek, van Vlagtwedde tot Wildervank, en van Ter Apel tot Assen.

Minimum leeftijd
De minimum leeftijd om te duiken is 14 jaar. Verder is een goede gezondheid noodzakelijk en moet men redelijk kunnen zwemmen.

Meer informatie bij de secretaris van Latimeria: Jarno Scholten, email: duikclub@latimeria.nl
Website: www.latimeria.nl
Facebook: facebook.com/duikclublatimeria

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.