Direct naar de inhoud.

Onvergetelijke dag voor drieling

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – 5 mei 2017 was een bijzondere dag voor de drieling Prins uit Veendam. Ook voor plaatselijk fotograaf-publicist Peter Panneman was het onvergetelijk. Hij mocht het van dichtbij meemaken en ging mee om leuke foto’s te maken.

Droomwens in vervulling
In de weken voor Pasen konden de bewoners van MFC de Breehorn middels een wensboom een wens opgegeven. Hieruit kwam een wens van Jan Prins (60) dat hij graag een keer mee wou vliegen in een helikopter. Jan Prins heeft nog 2 zussen en gezamenlijk vormen ze een drieling (oktober 1956). Zijn zussen Ellie en Grietje hebben vervolgens een brief gestuurd naar Hartsdromen.nl. De wens was of zij iets konden realiseren voor een helikoptervlucht. En met succes, vrijdagmorgen in alle vroegte was het zover, en werd het drietal opgehaald in een heuse Limousine vanaf de Breehorn in Veendam.

Men ging richting Lelystad waar Jan in een helikopter een rondvlucht mocht maken van circa 30 minuten. Aansluitend ging het drietal terug richting Hoogeveen waar zij met andere familieleden aan de ‘High Tea’ gingen. Voor Jan was het de dag van zijn leven, en werd het een onvergetelijke dag.

(Zie meer foto’s via: Peter Panneman)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal