Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Onverlaten steken schuurtje bij moestuin in brand

Foto’s: Theo van Poppel

OUDE PEKELA – Voorzitter Theo van Poppel laat weten dat Stichting Samen Sterk voor Oude Pekela (SSvOP) door het oog van de naald is gekropen. Het scheelde niet veel of het pas gebouwde nieuwe schuurtje bij de moestuin ‘De vergeten hoek’ was volledig in vlammen opgegaan. Vanochtend ontdekte hij een smeulend vuur welke al bijna ter hoogte was van een fles terpentijn en thinner. Volgens van Poppel is het met zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aangestoken met een aanmaakblokje.

Een geschrokken en hevig teleurgestelde van Poppel schrijft ons het volgende: Zouden jullie onderstaande ‘dankbetuiging’ op uw media willen plaatsen?

‘Beste onbekende, hartelijke dank dat jij (jullie) nu al ons nieuwe schuurtje wilden afsteken. Het siert jullie dat jullie het verenigingsleven een warm hart toedragen. Het bewijs is geleverd met bijgaande foto’s. Jammer dat ons initiatief onmiddellijk onderwerp is van waarschijnlijk haat en nijd. Dit hakt er bij ons (in ieder geval bij mij) hard in en wij vragen ons nu af of we nu wel door willen en kunnen gaan. We hebben veel losgekregen van de verschillende instanties, maar als je je spullen niet zonder risico kan opslaan, waar moeten we dan naar toe. Dit geeft totaal geen vertrouwen in de toekomst.’

Voor meer informatie over het project lees onze vorige artikelen hierover:  KLIK HIER en HIER en HIER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.