Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bloemen- en boekenmarkt in centrum Stadskanaal

Bloemetjesmarkt 2017

STADSKANAAL – Komend weekend wordt het weer extra gezellig in het centrum van Stadskanaal. Naast een bloemetjesmarkt op vrijdag en een boekenmarkt op zaterdag, is er muziek door het hele centrum te beluisteren. Omdat het aanstaande zondag Moederdag is, zullen ook de welbekende hofdames zaterdag weer rondlopen om kleine attenties uit te delen.

Bloemetjesmarkt op vrijdag 12 mei
Van 9.30 tot 17.00 uur is de jaarlijkse bloemetjesmarkt aan de Navolaan- Europalaan.

Boekenmarkt op zaterdag 13 mei
Van 10.00-tot 17.00 uur op het Menistenplein. U vindt hier niet alleen boeken, maar ook lp’s, singles, stripboeken, postzegels, ansichtkaarten en munten. De volgende boekenmarkten worden gehouden op zaterdag 24 juni en zaterdag 19 augustus.

Boekenmarkt 2017

Mothersday zaterdag 13 mei
De dag voor Moederdag zullen de Hofdames weer aanwezig zijn om u te verwennen met een kleine attentie en natuurlijk zijn er volop zaken open in het centrum, voor het kopen van een mooi moederdagcadeau. Door het centrum is deze dag gezellige muziek te beluisteren.

Secret Forest Festival zaterdag 20 mei
In het Pagedal van Stadskanaal zal het mooiste festival van Noord-Nederland worden gehouden met een 5-tal aan podia. Internationale DJ`s en live optredens van bekende top 40 artiesten zijn te bewonderen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.