Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geur en kleur in centrum Veendam

Bloemenmarkt Veendam (F: Henk Drenth)

VEENDAM – De éérste zaterdag in mei betekende weer de traditionele Bloemen- en Tuinmarkt in het centrum van Veendam. Op diverse locaties in het centrum was een gevarieerd aanbod te vinden van kwekers met perkplantjes, struiken, bloemen, gereedschappen, bloembollen, vetplanten en vele andere tuinartikelen.

Gezelligheid

Volgens organisator Sievert Uneken komen de telers uit alle hoeken van Nederland naar Veendam toe. Zo ook de broers Sander en Evert van ‘Van Soeren Tuinplanten’ uit Nijkerkerveen. Ze vinden het fijn ieder jaar weer in Veendam te staan, en dat doen ze al 32 jaar. “Vriendelijke mensen en heel gezellig. Wat wil je nog meer”, liet Evert van Soeren weten. Veel vaste klanten komen ieder jaar weer bij hen terug. Het fraaie weer afgelopen zaterdag maakte het verder gezellig druk op de bloementjesmarkt en op de terrassen

(Alle foto’s Henk Drenth)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.