Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nog kaarten voor Roegzand verkrijgbaar

Roegzand Nieuw Buinen 2017

NIEUW BUINEN – Theatervoorstelling Roegzand is los. Gisteren 10 mei werd het stuk voor 300 leerlingen van de basisscholen in de omgeving van Nieuw Buinen gespeeld. De première op vrijdag 12 mei is helemaal uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor de andere voorstellingen verkrijgbaar.

Vanavond, donderdag 11 mei, draait try out nummer 2. Roegzand speelt nog tot 5 juni aan de Tweederdeweg Zuid 25 in Nieuw Buinen. Bij succes spelen ze door tot 11 juni. De matinees beginnen om 14.00 uur, de avondvoorstelling om 20.15. De foyer is een uur van tevoren geopend. Op de speellocatie kan niet worden gepind.

Kaarten
Bestel uw kaarten hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.