Direct naar de inhoud.

Shantykoor “de Scheepsjoagers” stellen concert uit

  • door:
  • op:
Shantykoor “De Scheepsjoagers” Muntendam.

MUNTENDAM – Het shantykoor “de Scheepsjoagers” uit Muntendam ziet zich helaas genoodzaakt het concert, gepland op 28 oktober met het Chr. Mannenkoor “Albatros” uit Nieuwe Pekela, uit te stellen.

Dit alles heeft te maken met de verbouw van MFC “de Menterne”, de thuisbasis van het koor.
Op 1 september wordt er begonnen met de verbouw van MFC ‘De Menterne” maar dit zal op 28 oktober a.s zeker nog niet klaar zijn. Door het bestuur van “de Scheepsjoagers” is daarom gekeken naar mogelijk andere locaties om het concert toch door te kunnen laten gaan, maar helaas hebben andere locaties in de omgeving niet de gewenste capaciteit. Maar van uitstel komt geen afstel!!!

Het concert wordt nu gehouden zodra de verbouwde “Menterne” weer beschikbaar is. De exacte datum is nog niet bekend, maar waarschijnlijk in oktober 2018. Zodra dit bekend is wordt dit unieke concert van “De Scheepsjoagers” samen met Chr. Mannekoor Albatros ingehaald. We houden iedereen op de hoogte via de media.

[ ingezonden ]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal