Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dancefestival Woodlandz in Pekela

NIEUWE PEKELA –  De alleréérste editie van het Woodlandz dancefestival start op zaterdag 29 juli. Woodlandz wordt gehouden in het Veningabos aan de Beukenlaan te Nieuwe Pekela en wordt georganiseerd door Stichting Woodlandz.

Het festival is in handen van vijf vrienden uit het dorp die het de hoogste tijd vonden dat er in Nieuwe Pekela eens iets te doen was voor jongeren. Het dancefestival is te bezoeken voor iedereen boven de 16 jaar en start ’s middags om 14.00 uur en duurt tot middernacht.

Op het terrein zullen verschillende dj’s het evenement opvullen, overdag zullen moombahtonbeats en house- melodieën door de bossen klinken. Wanneer de avond valt zal hardstyle, rawstyle en hardcore het Veningabos overnemen.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.woodlandz.webs.com vanaf maandag 15 mei 12.00 uur. Voor meer informatie zie Facebook en Instagram #Woodlandzfestival.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.