Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pleinfeest Musselkanaal met Het Artiestenfestival

MUSSELKANAAL – Op donderdag 25 mei is het weer Hemelvaartsdag en dus weer tijd voor het jaarlijkse pleinfeest van Stichting Lucky Joe & Stichting Snikkeweek! Het Willem Diemerplein wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot gezelligheidsplein met veel vertier voor jong en oud.

RTV1

Het pleinfeest gaat net als vorig jaar gepaard met opnames van “Het Artiesten Festival” het muzikale TV programma van Stichting Lucky Joe welke niet alleen landelijk wordt uitgezonden maar sinds kort ook regionaal bij RTV1, de streekomroep voor de Veenkoloniën. (Ziggo, KPN, SKV)

Artiesten

Vanaf 13:15 zullen diverse artiesten waaronder Marco de Hollander, Tina Trucker, Hessel Wijkstra, Kees Versluys, Koos Darwinkel, Lammert Grofsmid, Edwin Bos en Hennie Tent hun opwachting maken tijdens dit groots evenement.Terwijl de ouders genieten van de optredens kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen welke gelegen ligt naast het horecaterras.

Wil je weten welke artiesten nog meer zullen optreden? Houd dan de website www.hetartiestenfestival.nl goed in de gaten. Hier kun je ook alvast enkele afleveringen bekijken zodat je al helemaal in de stemming kunt komen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.