Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verkeersmaatregelen rondom Secret Forest Festival

Secret Forest Festival – (archief RTV1 /BJB)

STADSKANAAL – Vanaf 13 mei vinden de opbouwwerkzaamheden plaats voor het Secret Forest Festival in Stadskanaal. Gedurende deze periode is er een alternatieve wandel- en fietsroute (‘Stadskanaal cultuur/natuur rondje’) door het gebied (Pagedal) beschikbaar. Deze zal met borden worden aangegeven. Het evenemententerrein is tijdens de op- en afbouw niet toegankelijk voor bezoekers. Verder is de parkeerplaats aan de Onstwedderweg niet beschikbaar tot na het evenement.

De omgeving van het festivalgebied, vanaf de kruising Maarsbroek-Hoveniersweg, is alleen toegankelijk voor bezoekers van het festival. Bewoners van aanliggende wijken kunnen gewoon hun woning bereiken. Bezoekers van het festival worden met borden en door verkeersregelaars naar de tijdelijke parkeergelegenheden aan de Hoveniersweg bij het Pagecentrum geleid. Tevens is de Hoveniersweg vanaf de Borgenweg afgesloten voor het overige verkeer.

In een aantal straten is het op 20 mei 2017 verboden om te parkeren en/of stil te staan. Dit geldt voor beide kanten van de weg. Het gaat om de volgende straten: Borgenweg, Hoveniersweg, Maarsbroek, Dr. Kinglaan, Onstwedderweg en Manegelaan.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.