Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Installatie dorpsraad Exloo

Archieffoto Burgemeester Jan Seton in gesprek   (RTV1 -BJB) 

EXLOO – Dinsdagavond 16 mei installeerde burgemeester Jan Seton de nieuwe Dorpsraad Exloo in oprichting. Het Dagelijks Bestuur, in de personen van Wil Luchjenbroers (voorzitter), Evelyn Klatter – Van Heerikhuizen (secretaris) en Jan Bakker (penningmeester), wil fungeren als ogen en oren van en voor de bewoners van Exloo. De dorpsraad zet zich in voor de belangen van het dorp op het gebied van de thema’s Sport, Ouderen, Jeugd, Ondernemers, Maatschappij en Activiteiten.

De nieuwe Dorpsraad Exloo kenmerkt zich door een heel eigen organisatiestructuur in de vorm van een honingraat, die symbool staat voor alle thema’s in de samenleving en de onderlinge verbinding. Tijdens de installatie op dinsdag 16 mei door burgemeester Jan Seton, zal de dorpsraad zichzelf ook presenteren aan een vertegenwoordiging van verenigingen en organisaties uit het dorp en uitleg geven over de organisatiestructuur en de doelstelling hiervan.

Jan Seton: “Eerst een prachtig nieuw dorpshuis en nu een nieuwe en ambitieuze dorpsraad, dat belooft een goede vertegenwoordiging voor de belangen van de inwoners van Exloo. Er is volop ruimte voor wie wil meedenken en meewerken in de dorpsraad. Ik roep de Exloërs daarom op hier vooral gebruik van te maken en zich aan te melden om het elan van Exloo in deze vorm kracht bij te zetten!”

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.