Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Medewerkers Refaja organiseren fietstocht voor Julians Stichting

Fietsen Pixabay

STADSKANAAL – Op zaterdag 20 mei organiseren medewerkers van Treant Zorggoep locatie Refaja weer de inmiddels bekende en succesvolle fietstocht voor tourfietsers, mountainbikers en wielrenners. De route voert deze keer door het Drentse land, om en nabij Drouwen. Met de deelnamekosten sponsoren zij de Julians Stichting.

Iedereen kan meedoen aan de tocht. Toerfietsers kunnen 40 of 60 kilometer fietsen, wielrenners 60,80 of 100 km, en mountainbikers fietsen 60 km.

Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen van 12 tot 16 jaar. Onder de 12 jaar kunnen kinderen gratis mee. Voorinschrijving kan via de website www.refajafietst.nl
Ook kan men zich op de dag zelf inschrijven. De kosten zijn dan 12,50 euro voor volwassenen en 7.50 voor kinderen tussen 12 en 16 jaar.

Na afloop van de fietstocht kan men zich douchen in de nabijgelegen zusterflat, en als de behoefte ontstaat uw fiets te stallen, dan kan dit op een bewaakt terrein. Desgewenst is er ook gelegenheid om uw fiets af te spoelen.

Voor, tijdens en na afloop krijgen de deelnemers koffie/thee, een broodje voor de start, een lunch op een pauzeplek in de buurt van Drouwen en na de finisch een pastabuffet. Ook zal door middel van een verloting met mooie prijzen de opbrengst gaan naar de Julians Stichting.

De organisatie ontvangt u graag vanaf 08.45 aan de zijkant van het ziekenhuis, aan de Semmelweislaan rondom de flat oogheelkunde. Uiterlijk aanwezig om 09.10. Het startschot om 09.30 uur zal ook dit jaar weer worden gegeven door Jacques’d Ancona, ambassadeur van de Julians Stichting. Even voor de start zal ‘d Ancona het bedrag in de vorm van een cheque aan het bestuur van de Stichting overhandigen.

Julians Stichting
Julian, de zoon van Jan en Margaretha Vlieghuis overleed in juli 2011 op 11-jarige leeftijd aan een hersentumor. Dit grote verlies heeft de familie, samen met een aantal goede vrienden, doen besluiten Julians Stichting op te richten. Het geld wat geschonken wordt doneert de stichting rechtstreeks aan een specifiek hersentumorenonderzoek gericht op kinderen. Zie voor meer informatie www.juliansstichting.nl

Wilt u zich nog voor inschrijven? Dat kan via dit formulier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.