Direct naar de inhoud.

Groningse band komt crowdfunden in Pekela

  • door:
  • op:

OUDE PEKELA – In het kader van een crowdfundactie met als doel de bekostiging van hun debuut-album komen de jonge honden van Ten Years Today een optreden verzorgen voor Pekelpop.

Deze drie ‘nuchtere’ Groningers maken alternatieve indiepunk. Ze leerden elkaar kennen tijdens een training om hun faalangst te overwinnen maar zetten tegenwoordig met hun springerige energie een show neer waar je moeilijk stil bij kunt blijven staan. Invloeden uit de punk, funk, garage en pop worden samengesmeed tot het geluid van Ten Years Today.

Crowdfunding is een manier om geld in te zamelen voor een bepaald doel waarvan het benodigde bedrag van te voren vast staat. In dit geval dus het financieren van een album. Op de website www.voordekunst.nl (zoekterm: “ten years today”) is de voortgang van dit project te volgen.

Voor het evenement van Pekelpop hebben we het doel op €100,00 gezet. De helft van dit bedrag zal door Pekepop worden betaald. Voor de resterende €50,00 hoopt de organisatie op gulle giften van het publiek.

Het optreden vindt plaats op zondag 28 mei a.s. van 15.00 tot 18.00 uur aan de Wedderweg 143 te Oude Pekela. De entree bestaat uit een vrijwillige bijdrage voor de crowdfundactie.

Aanmelden is i.v.m. de beschikbare ruimte verplicht en kan via de Facebookpagina, mail of website van Pekelpop.

http://www.pekelpop.nl/
info@pekelpop.nl
http://www.facebook.com/pekelpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-