Direct naar de inhoud.

Pekels Goud komt naar je toe!

  • door:
  • op:
Foto: Wilma Swarts /RTV1

PEKELA – Op zaterdag 28 januari 2017 was de première van Pekels Goud. Niet alle Pekelders hebben de eindfilm kunnen zien op deze avond. We willen met de campagne ‘Pekels Goud komt naar je toe!’ inwoners van Pekela de exclusieve mogelijkheid bieden om de eindfilm te kunnen bekijken. Wil jij de eindfilm graag zien, meld je dan aan.

Aantal voorwaarden
Als jij graag wilt dat Pekels Goud naar je toekomt, dan zijn er een aantal voorwaarden:
– de groep bestaat uit minimaal 10 personen (zelf te organiseren)
– de locatie (+ eventuele catering) wordt door de aanvragers zelf geregeld
– de gemeente zorgt voor de technische faciliteiten om de film te kunnen zien. Hier hebben de aanvragers geen omkijken naar.

Aftrap
De aftrap van de campagne is op zaterdag 10 juni a.s. tijdens de Schutsemarkt in Nieuwe Pekela. Burgemeester Jaap Kuin zal de eindfilm starten in Het Tehuis, Ds. Sicco Tjadenstraat C40 om 9.30 uur. Daarna volgt de eindfilm nog 3x: om 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Iedereen is van harte welkom om ‘Pekels Goud: de eindfilm’ te bekijken!

Aanmelden
Wil jij dat Pekels Goud naar je toekomt? Vanaf 1 juni a.s. is het webformulier beschikbaar op www.pekela.nl of www.pekelsgoud.nl dat je kunt invullen en opsturen. De eindfilm komt beschikbaar na 10 juni a.s. Geen internet? Dan kun je bellen met de gemeente.

Duur campagne
De campagne ‘Pekels Goud komt naar je toe!’ duurt tot 1 januari 2018.

Persoonlijke uitnodiging
Burgemeester Jaap Kuin: “Ik wil alle Pekelders hierbij persoonlijk uitnodigen om ‘Pekels Goud: de eindfilm’ te bekijken. Het is een geweldige productie geworden en het geeft het eerlijke verhaal van Pekela weer. Een verhaal waar je als Pekelder trots op kunt zijn”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-