Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wereldwinkel in Veendam gaat deze zomer stoppen

VEENDAM – Na 24 jaar sluit de Wereldwinkel in Veendam haar deuren per 1 augustus. Maar dat zou ook best eens 1 juli kunnen worden, weet een vrijwilliger te melden. Nadat de winkel 40% opheffing uitverkoop hield, liep het storm en is de winkel bijna uitverkocht. Ieder die ook in de winkel kwam vond het verschrikkelijk jammer. Maar helaas het is definitief over en uit voor de wereldwinkel in Veendam.

Vrijwilligers

In 1993 werd de Stichting Wereldwinkel Veendam en omstreken opgericht in een klein pand aan de Kerkstraat waar het assortiment steeds verder werd uitgebreid. Toen ruimtegebrek daartoe dwong, verhuisde men naar de Winkler Prins Passage. De winkel draaide op 24 vrijwilligers, waarvan een aantal er al vanaf het begin in de winkel werken. Er is geen sprake van een faillissement, het is een afweging die bestaat uit diverse factoren. De beslissing om de winkel te sluiten is door het bestuur en de medewerkers na rijp beraad genomen. (Peter Panneman)

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.