Veendammer judoka´s districtskampioen

• door:
  • op:

Het jongensteam en meisjesteam -15 jaar. Deze teams gaan naar het NK
VEENDAM – Tijdens het districtskampioenschap voor teams hebben de teams van Judoteam Veendam- Instituut Noord uitstekend gepresteerd. In maar liefst 3 categorieën behaalde het team een eerste plaats.

Het jongensteam -15 jaar werd met duidelijke cijfers kampioen. Na winst met 5-0 op de teams van Assen en Tan Ren Jutsu, werd de finalewedstrijd met 4-1 gewonnen van Judo A-7.

Ook het damesteam -15 jaar wist kampioen te worden. Na winst op Assen, Dijkmansport, Poelstra en Tan Ren Jutsu werd Judo A-7 in de finalewedstrijd met 4-1 verslagen.

Het jongensteam -12 jaar was ook in erg goede vorm en wist vier wedstrijden met goed judo te winnen. In de finalewedstrijd was Judo A-7 een maatje te groot, met 5-0 werd deze wedstrijd verloren. Een uitstekende 2e plaats voor de jongens.

Het zeer jonge meisjesteam -12 wist twee wedstrijden te winnen maar verloor er ook drie en wisten niet het podium te bereiken. Deze dames hebben volgend jaar weer alle kansen.

Tot slot wist het mixteam -18 jaar overtuigend kampioen te worden.