Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kindermiddag op 10 juni in Veendam

Kindermiddag in Veendam

VEENDAM – Zaterdag 10 juni staat het centrum van Veendam in het teken van de kindermiddag Alles Kids. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen gezinnen op het Museumplein meedoen aan leuke activiteiten.

Bouwen, klimmen, maken, spelen of ontdekken. Tijdens Alles Kids wordt het Museumplein omgetoverd in een speelplein. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen kinderen van 2 tot 12 jaar, samen met hun ouders, meedoen aan gekke opdrachten en leuke spelletjes. Toegang en deelname zijn gratis.

Alles Kids
Alles Kids is een speelmiddag voor gezinnen. In 2014 en 2015 vond het evenement succesvol plaats in Cultuurcentrum vanBeresteyn. Dit jaar trekt Alles Kids naar buiten. Op het Museumplein kunnen gezinnen naar hartenlust spelen en ontdekken. Instellingen uit Veendam bieden die middag een gratis doe-activiteit aan.

Alles Kids wordt mede mogelijk gemaakt door Kindercentrum Hoi Pippeloi, Bibliotheek Veendam, Kinderopvang Meander, Kinderopvang Bamba, Stichting Peuterwerk, Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam, Borgerswold Experience, CJG Veendam, Tropiqua, Mijnnnn! Kamer, Oxygym, Doe Museum en Winkler Prins.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.