Direct naar de inhoud.

Nieuw event in Veendam: de Nedmag Moonlight Walk

  • door:
  • op:
FOTO: Bert Jan Bruning, directeur Nedmag b.v. (l) overhandigt aan Reint Smit, voorzitter van de Lionsclub Veendam (r) de sponsorovereenkomst.

VEENDAM – ‘De leukste wandeling van Veendam!’ Zo omschrijft organisator Lions Club Veendam het nieuwe evenement, dat op vrijdag 22 september in première gaat: de Nedmag Moonlight Walk.

Gezelligheid

Er is een parcours van zes kilometer uitgezet door de Parkstad, waarlangs onderweg – en bij avondschemering – circa vijftien culturele acts worden opgevoerd. Een straatmuzikant, een ultrakort toneelspel, dans, optredens van jong muzikaal talent; het valt straks allemaal te beleven langs de route die voor iedereen prima begaanbaar is. Zo valt er voor de Moonlight-wandelaars dus elke 300 tot 350 meter iets verrassends te beleven.

Lions Club Veendam is verheugd dat één van de grootste bedrijven in Veendam, te weten Nedmag, zich als hoofdsponsor heeft verbonden aan deze happening. Dit via een donatie uit het Nedmagfonds.

Iedereen welkom

De Nedmag Moonlight Walk is géén wedstrijd. De deelnemers kunnen op 22 september alle tijd nemen (vanaf 20.30 uur) om de route te lopen. Dat kan met je partner, maar om het nog gezelliger te maken is het leuker het parcours af te leggen met je vriendengroep, je buren of je sportteam. Voor de groep die zich met meest origineel uitdost, ligt een verrassing klaar. Iedereen is welkom dus ook wandelaars uit de omliggende gemeenten.

Goede doelen

Eindpunt van de wandeling is het museumplein, waar alle wandelaars een aandenken krijgen voor hun deelname. Deelnemers aan de Nedmag Moonlight Walk betalen een inschrijfgeld van 10 euro per persoon. Dit volledige bedrag gaat naar goede doelen. Het hoofddoel dit jaar is de immer drukbezochte kinderboerderij in recreatiegebied Borgerswold. De kosten van het evenement zelf worden namelijk gedekt door sponsoring vanuit het bedrijfsleven.

Liefhebbers die zich reeds willen inschrijven, kunnen hiervoor vanaf heden terecht op de speciale website www.moonlightwalk.nl.

[ Ingezonden foto en persbericht ]



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal