Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wijkvereniging Sorghvliet bestaat 50 jaar

VEENDAM – Op 1 juni 1967 precies is de Wijkvereniging Sorghvliet opgericht. Om dit heugelijk feit van het 50 jarig bestaan te vieren organiseert de vereniging op zaterdag 17 juni a.s. vanaf 21:00 uur een feestavond met Feestband Moeflons. De entree is laag gehouden, om elke inwoner van Veendam mee te laten genieten. Voor kaarten kunt u contact opnemen met Evert Bakker de voorzitter van de wijkvereniging. (wijkverenigingsorghvliet@netvisit.nl).

Activiteiten

Op de meeste dagen van de week worden er namens de wijkvereniging activiteiten in Zalenverhuur Sorghvliet aan de Reede 1 in Veendam georganiseerd. Zo zijn er drie biljartclubs en twee klaverjas clubs. Ook is er op elke tweede donderdag van de maand de populaire bingo  en natuurlijk niet te vergeten de maandelijkse kinderdisco van Veendam, waar elke tweede vrijdag van de maand rond de tweehonderd kids komen. Daarnaast zijn er nog jaarlijkse activiteiten zoals de klaverjasmarathon en het Sinterklaasfeest.  Afgelopen jaar was er nog de zeer geslaagde Dickens Festijn Sorghvliet. Ook dit jaar zal er in december weer een Dickens Festijn komen.

Kinderdisco

Om ook de kinderen mee te kunnen laten vieren is er op vrijdag 8 september aan het begin van het nieuwe seizoen een gratis kinderdisco waar alle kids vanaf 7 jaar van Veendam e.o. zijn uitgenodigd.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.