Direct naar de inhoud.

Wijkinloop Noordstee ook voor zorgvragen en bloeddrukmeting

  • door:
  • op:

MFA Noordstee (F: RTV1 / BJ Brinkman )
STADSKANAAL – Bewoners van Stadskanaal Noord zijn maandagochtend 12 juni tussen 10.00 -12.00 uur weer welkom bij de Wijkinloop in buurtcentrum Noordstee. De Wijkinloop is een plek waar je gezellig met andere bewoners een kopje koffie drinkt en tevens wegwijzer voor diensten en activiteiten in de wijk.

Zo is er iedere week een (wijk-)verpleegkundige aanwezig voor bijvoorbeeld het meten van de bloeddruk of overige vragen en /of adviezen voor wat betreft uw gezondheid. Dit is een initiatief van een groep (wijk-)verpleegkundigen van verschillende organisaties uit Stadskanaal.

Aan de koffietafel is steeds een wijkorganisatie te gast om mee kennis te maken. Dit keer zijn dat vrijwilligers van buurtvereniging ’t Lange End. Zij vertellen over de activiteiten die zij gedurende het seizoen organiseren zoals de dartclub, kaartavonden, bingo en de spooktocht om maar een paar te noemen.

Nieuw in het aanbod van ’t Lange End is de computerhulp op maat, die in samenwerking met Welstad en het Ubbo Emmius wordt aangeboden.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal