Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Alian Spelde lijsttrekker D66 Veendam

Alian Spelde D66 Veendam. (Foto: B J Brinkman)

VEENDAM – Alian Spelde uit Wildervank heeft zich kandidaat gesteld om bij de op 21 maart 2018 te houden gemeenteraadsverkiezingen in Veendam de lijst van D66 aan te voeren. In de periode 2010-2014 zat zij al voor de lijst D66/Groen Links in de raad, vanaf 2014 tot heden is zij fractievoorzitter van D66.

Alian Spelde heeft een full time baan als hoofd bibliotheken Menterwolde, Oldambt, Pekela, Stadskanaal en Veendam bij Biblionet Groningen, is sportief (tennis en hardlopen) en is webredacteur van de Stichting Sport en Transplantatie. Deze Stichting wil bijdragen aan een positieve beeldvorming over orgaantransplantatie door sport en daarmee donorregistratie te bevorderen.

In de openbare afdelingsvergadering van D66 Veendam op 6 juli a.s. zal zij zich aan de leden presenteren en formeel worden gekozen. Er zijn geen tegenkandidaten. Tijdens die vergadering zullen diverse commissies worden geïnstalleerd ter voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen. D66 hoopt, gelet op het aantal behaalde stemmen bij de dit voorjaar gehouden Tweede Kamerverkiezingen, met twee zetels in de raad te komen. De kandidaatstelling voor de overige plaatsen op de lijst sluit op 5 oktober a.s.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.