Direct naar de inhoud.

Tweede SJS Ger Kleefman Jeugdtoernooi nog groter van opzet

  • door:
  • op:

[foto: Brigitte de Wijk]
STADSKANAAL – 2000 bezoekers verwacht – De tweede editie van het Ger Kleefman Jeugdtoernooi van SJS, met ook deelname uit Duitsland, is flink uitgebreid ten opzichte van het toernooi van vorig jaar toen het voor de eerste maal werd gehouden en meteen al een groot succes was. Enthousiast gemaakt door deze zeer geslaagde eerste aflevering zochten de organisatoren naar meer mogelijkheden.

Twee dagen

Het toernooi begint nu al op vrijdag. Nieuw zijn de wedstrijden voor Dames en JO13. Van beide categorieën zijn 10 teams ingeschreven. Op zaterdag komen de Kabouters, JO9 en JO11aan de beurt. Hiervoor hebben zich 42 teams aangemeld. Daarmee was het programma overvol en moest er helaas aan een aantal verenigingen “nee” worden verkocht. Er is wel een wachtlijst aangelegd in geval zich op het allerlaatste moment nog teams afmelden. Over beide dagen worden rond de 2000 bezoekers verwacht aan de Julianastraat in Stadskanaal.

Rondom de wedstrijden zijn er diverse activiteiten zoals springkussens, een competitie hard op doel schieten, een stormbaan en Skydancers. De entree wordt verfraaid met vlaggen van FC Emmen. Verder gaan alle spelers op de foto en worden er met een drone video-opnamen gemaakt.

De inschrijving van het evenement verliep zeer voorspoedig. Binnen aan maand was het toernooi volgeboekt. Naast teams uit de regio komen er ook gasten van verder weg, o.a. uit Enkhuizen en Duitsland. De prijzen worden uitgereikt door de nieuwe hoofdtrainer van SJS Otto Halmingh. Na afloop van het toernooi sluit SJS het seizoen af met het jaarlijkse Ger Kleefman Mixtoernooi. Alle spelers, jeugd, senioren, dames en G-voetballers worden in teams door elkaar gemixt.

Vrijdag 16 juni, Dames en JO13, aanvang 18.00 uur / Zaterdag 17 juni Kabouters, JO9 en JO11, aanvang 08.00 uur.

[ingezonden persbericht met foto]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-