Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Avondvierdaagse in Knoal en omstreken

(Foto: J. Westerhof – RTV1)

STADSKANAAL – De avondvierdaagse in Stadskanaal wordt gehouden van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juni. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: vijf, tien of vijftien kilometer. Aanmelden kan op 12 en 13 juni en voor aanvang van de vierdaagse op 20 juni.

De deelnemers aan de vijf kilometer starten om 18.15 uur op het Raadhuisplein en de tien kilometer wandelaars vertrekken om 18.00 uur bij de ABN AMRO bank. De mensen die de 15 kilometer gaan lopen, starten als eerste om 17.30 uur bij het gemeentehuis.

Op de laatste dag van de vierdaagse starten alle deelnemers van de drie afstanden samen om 18.45 uur. Er vindt dan geen rustpauze plaats. Diverse muziekverenigingen en majorettes zorgen voor extra gezelligheid.

Inschrijven
De voorinschrijving voor de wandelvierdaagse is op maandag 12 en dinsdag 13 juni van 18.30 tot 20.00 uur in De Spont in Stadskanaal. De kosten bedragen vier euro. De na-inschrijving is op dinsdag 20 juni tussen 17.00 en 18.00 uur in De Spont. Dat kost 4,50 euro.

Info
Voor meer informatie kijkt u op www.avond4daagsestadskanaal.nl

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.