Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tv-verslag opening overkapping Refaja ziekenhuis

STADSKANAAL – Afgelopen dinsdagmiddag 6 juni werd de nieuwe overkapping van de ingang van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal officieel geopend. De vorige kap werd vernield tijdens een najaarsstorm in 2013. De nieuwe kap is een cadeautje van de Stichting Vrienden van het Refaja ziekenhuis.

RTV 1 maakte er een tv-verslag van, die hieronder is te zien. In het item o.a. beelden van de plaatsing van de overkapping en de opening. Verder nog interviews met Janneke Westers van de Stichting Vrienden van het Refaja ziekenhuis en bestuursvoorzitter Carla van de Wiel van Treant Zorggroep.

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.