Direct naar de inhoud.

Oldtimerdag Onstwedde hoopt op veel deelnemers

  • door:
  • op:
RTV1

ONSTWEDDE – Dit jaar wordt tijdens de evenementenweek op zaterdag 8 juli van 9.00 tot 16.00 uur de tweede Onstwedder Oldtimerdag georganiseerd. Net als vorig jaar wordt het evenement georganiseerd door een commissie met enthousiaste oldtimerliefhebbers.

Toertochten

De oldtimers (onder andere tractoren, auto’s, legervoertuigen, bromfietsen) zijn niet alleen tentoongesteld op De Woldbrink aan de Dorpsstraat, maar ook worden er weer diverse toertochten gereden. Nieuw dit jaar is het boomstam slepen met oude tractoren. Dit gebeuren vindt overigens plaats op het braak liggend terrein aan de Tuinlaan. Verder is er een springkussen voor de kinderen, wordt er muziek gedraaid door Rieksie uit Coevorden en is er een wedstrijd met grasmaaiers.

Gratis

Deelname aan en toegang tot het hele oldtimerevenement is gratis. Wilt u deelnemen aan deze Oldtimerdag? Aanmelden kan via de website www.ontwedde.info. Onstwedder evenementenweek van 1 t/m 8 juli met o.a. Diamanttocht, Motortoertocht, Onstwedder Omloop, Braderie, Solextocht, Oldtimerdag, Fietstochten, Beachvolleybal en Ballonvaart. Lees meer op www.onstwedde.info



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal