Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

‘Kleurrijk’ slotfestival Kunstenschool ZG

F: via persbericht Kunstenschool ZG

STADSKANAAL – Zaterdag 24 juni staat Kunstenschool ZG geheel in het teken van het jaarlijkse Slotfestival.
Het thema is deze keer ‘Kleurrijk’. Een bont gezelschap van muziek-, dans- en theaterleerlingen nemen het publiek mee langs verschillende muziekstijlen, werelddelen en culturen en verschijnen daarbij in prachtige creaties.

Naast de vele leerlingen die optreden, hebben de docenten van de kunstenschool een gelegenheidsband gevormd, zijn er diverse ensembles en komt het Jeugdorkest van Jeduthun Sellingen spelen. Speciale gasten zijn de Jungle Warriors. Deze professionele en zeer kleurrijke groep musici verzorgt op spectaculaire wijze zowel de opening als afsluiting van het Slotfestival.

De middag begint om 13.00 uur in Theater Geert Teis in Stadskanaal. Gineke Drenth van de Kunstenschool: “Er is geen vaste entreeprijs, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld om dit soort middagen mogelijk te maken”.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.