Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lefier zet ‘razende reporter’ in

Archief: Reporter Jan Pietersen tijdens een RTV1 locatieuitz. (F: R. Wiekenkamp)

STADSKANAAL – Lefier pakt aan en investeert een miljard euro –  Woningcorporatie Lefier is er om wonen betaalbaar te houden. Dat doet ze door te investeren in duurzame oplossingen. Lefier investeert daarom de komende tien jaar ongeveer een miljard euro in nieuwbouw, duurzaam verbeteren en nul-op-de-meter. De investeringen worden gedaan onder het motto: ‘Lefier pakt aan.’

Dertigduizend woningen

Lefier verhuurt ongeveer dertigduizend woningen in de provincies Groningen en Drenthe. Woningen van Lefier staan in de gemeenten Emmen, Stadskanaal, Borger-Odoorn, Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Groningen. In deze gebieden investeert Lefier door nieuw te bouwen of woningen duurzaam te verbeteren.

Razende reporter 

Lefier maakt haar woningen klaar voor de toekomst. Het nieuws over projecten in Groningen en Drenthe is verzameld op de website www.lefierpaktaan.nl. Op deze pagina staan wekelijks nieuwe video’s, interviews en artikelen over de voortgang van de verschillende projecten. Lefier heeft onder andere een ‘razende reporter’ ingeschakeld die op locatie met huurders en belanghouders in gesprek gaat.

(Op de foto: Jan Pietersen van RTV1 die verder niets met Lefier te maken heeft).

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Lefier zet ‘razende reporter’ in

  1. Mogen ze ons wel zonnepanelen leveren Berkenstraat 53 graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.