Direct naar de inhoud.

Gratis super kinderfeestmiddag: Tekenen is Toveren !

Georganiseerd door de Kunstschool De Creatie in Veendam. Trefpunt voor creatief talent!

VEENDAM – Is je kind ook helemaal gek op tekenen en/of anime? Dan mag hij of zij dit feest niet missen! Kunstschool De Creatie in Veendam haalt nog even alles uit de kast om knallend de zomervakantie in te gaan.

Er komen speciaal voor dit feest levende bekende anime figuren van Cosplay groep Katamics waar de kinderen stoer mee op de foto mogen! Ook kun je prachtige anime tekeningen bewonderen. Verder kun je van alles doen wat met tekenen te maken heeft. Er is een disco, een teken battle en vele teken spelletjes. Wat je maakt mag je meenemen naar huis. Natuurlijk is kleurplatenmaker Jeroen Pompoen van de partij om voor iedereen een persoonlijke kleurplaat te maken die je met pastelkrijt mag inkleuren. Kortom een groot feest die geen kind wil missen!

Meld je nu ook aan via de website, want vol is helaas vol! www.vrijekunstschool.nl

Wat is de vrije Kunstschool De Creatie?
Kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen treffen elkaar hier wekelijks om hun creativiteit verder te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren kunstenaars en docenten die zorgen voor inspirerende lessen.
In deze lessen staat het plezier in het creatieproces voorop. Er heerst een ontspannen, open sfeer, waardoor iedereen zich snel op zijn of haar gemak voelt. Dankzij onze laagdrempeligheid wordt de samenwerking tussen de leerlingen bevorderd, zodat iedereen van elkaar kan leren en elkaar kan inspireren.

De kunstschool legt de nadruk op Algemene Creatieve Vorming (A.C.V.) Deze is onderverdeeld in Beeldende Vorming, beeldtaal ontwikkeling en creatief denken. Nieuwe leerlingen kunnen wekelijks instromen.

Ingezonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.



-advertenties-