Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Huis aan huis enquête in Sorghvliet

F: Google Maps

VEENDAM – In Sorghvliet wordt vanaf 19 juni huis aan huis een enquête verspreid. Het wijkteam inventariseert wensen en ideeën van inwoners om van Sorghvliet een nog mooiere, leefbaardere wijk te maken. Op zaterdagmiddag 24 juni staan leden van het wijkteam inwoners te woord en kunnen de enquête formulieren ingevuld en ingeleverd worden tussen 13.00 en 17.00 uur op de parkeerplaats van de Apotheek aan het Skagerak.

Het wijkteam is een platform van diverse organisaties. Naast beheerteams (bewonersorganisaties) zijn dat de gemeente, politie, Acantus, Compaen, zorginstellingen, scholen, wijkvereniging Sorghvliet en het buurthuis Het Scheepskwartier.

In de enquête wordt gevraagd hoe het wonen in de wijk wordt gewaardeerd en wat er nog verbeterd kan worden. Het wijkteam vraagt onder andere naar de veiligheid, het spelen, het verkeer, de voorzieningen, activiteiten, milieu en sfeer. Er wordt niet alleen gevraagd naar hoe men het wonen beleefd maar ook wat inwoners zelf willen en kunnen bijdragen.

De Wildervanksterpaardentram staat zaterdagmiddag klaar om een gratis ritje door de wijk Sorghvliet te maken. Dit is mogelijk gemaakt door de wijk- en buurt beheerteams.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Huis aan huis enquête in Sorghvliet

  1. Enquete in Sorghvliet Veendam???? Waar en bij wie is de enquete dan gedaan?? Ik hen in ieder geval niets gezien. Foutje??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.