Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Midzomerconcert op het Veenlustplein

F: ingezonden door Robert van Dijk

VEENDAM – Zaterdagmiddag 24 juni zullen in het centrum van Veendam harmonieklanken te horen zijn. Tussen 13.30 en 14.30 speelt het Harmonieorkest van Muziekvereniging Voorwaarts op het Veenlustplein. Zij brengen o.a. muziek van Amy Winehouse, Coldplay en Pirates of the Caribbean ten gehore.

Justin Timberlake

Na een korte pauze speelt de Winkler Prins Harmonie tot 16.00 uur een deel van het repertoire dat zij ook in Canada gespeeld hebben. Daaronder muziek van Justin Timberlake en uit The Lion King. Ook beklimmen zij op muzikale wijze nog eens de Rocky Mountains. Bij het maken van de bovenstaande foto sprak WPH-dirigent Jack Horst de hoop uit dat het tijdens het concert beter weer zal zijn en voorzitter Robert van Dijk van Muziekvereniging Voorwaarts vulde dat aan met de wens meer publiek te willen zien. Het eerste hebben de organisatoren niet in de hand. “Voor het tweede kunt u zorgen”, aldus de voorzitter Muziekvereniging Voorwaarts.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.