Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ondernemers Borgerswold bundelen de krachten

VEENDAM – Op 24 juni zal er in het park Borgerswold een open dag plaatsvinden. Op het terrein naast het Koetshuis zal er van 10.00 -17.00 uur diverse activiteiten zijn voor jong en oud. Onder andere kan men proberen te golfen, diverse springkussens, paardrijden, jenga spelen, enz. Alle ondernemers van Borgerswold en ook de diverse verenigingen die het park rijk is zullen die dag zich presenteren. “De entree is gratis”, zegt een blije Erik Nijkamp van de Borgerswoldhoeve namens alle ondernemers.

Vaak is er nog onwetendheid wat voor een uniek plekje het park Borgerswold is en wat er allemaal te doen is in het park. Vandaar de open dag. Sinds eind vorig jaar hebben alle ondernemers die in park gesitueerd zijn besloten om met elkaar samen te werken.

 

Dit betreft de volgende bedrijven:

– Borgerswold Experience
– Watersportcentre Veendam
– Golfclub de Compagnie
– De Waterjuffer
– Steakhouse Amigo
– Het Koetshuis
– Manege Lipizza
– Borgerswoldhoeve

Het is de bedoeling om een aantal keren per jaar leuke dingen te organiseren waarbij het voor jong en oud leuk is om er aan deel te nemen. De gemeente Veendam is het laatste jaar druk bezig om het park Borgerswold op de kaart te zetten als een park met een regionale aantrekkingskracht. Wij als ondernemers onderstrepen dit uiteraard volledig en vandaar ook dit initiatief om ook vanuit de ondernemers het park aan te prijzen bij onze gasten. Ook hebben we diverse arrangementen samengesteld met actief en passief programma, dus voor elk wat wils, dit zijn vaak zeer interessante aanbiedingen om gebruik van te maken.
Kortom, zaterdag 21 juni open dag Borgerswold, van 10.00u tot 17.00u en gratis entree!

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.