Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ger Kleefman Jeugdtoernooi SJS groot succes

Voetballertjes in actie

STADSKANAAL – Het tweede Ger Kleefman Jeugdtoernooi van SJS is zaterdag 17 juni weer een geweldig succes geworden. Met 62 teams uit de regio en Duitsland en met over beide dagen naar schatting tegen de 2000 bezoekers beleefde de zaterdagclub aan de Julianastraat in Stadskanaal wederom een hoogtepunt.

Alleen maar lachende gezichten
“We zagen alleen maar lachende gezichten” was de reactie van toernooiorganisatoren Jos van der Laan en Frank Boels, “Alles liep op rolletjes, we kijken al weer vooruit naar volgend jaar”.

Ook de kersverse SJS voorzitter Marc vd Aa was in zijn nopjes: “Geweldig mooi om te zien waar we als vereniging toe in staat zijn. SJS bruist van energie en ik heb er alle vertrouwen in dat zich dat de komende jaren in successen gaat uitbetalen”.

De nieuwe hoofdtrainer van SJS, Otto Halmingh, was ook onder de indruk van dit groots opgezette evenement. Halmingh mocht de prijzen uitreiken en vond dat voor iemand die nog maar net aan de club verbonden is een hele eer: “Ik zie veel mogelijkheden voor SJS, een pracht club om voor te mogen werken”.

Het toernooi werd dit jaar voor het eerst over twee dagen uitgesmeerd. Vrijdag waren de dames en de D junioren aan de beurt en zaterdag stond in het teken van de kabouters en de E en F pupillen. Traditiegetrouw werd het Ger Kleefmantoernooi, en tevens ook het voetbalseizoen, bij SJS afgesloten met een mixtoernooi en een barbecue.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.