Direct naar de inhoud.

Team uit Pekela schenkt € 2.253,15 aan SamenLoop voor Hoop

  • door:
  • op:
Net als bij de SamenLoop voor Hoop Pekela stond in dit team ook de saamhorigheid bovenaan en is deze prestatie samen gedragen. Het bedrag wat geschonken is aan de SamenLoop voor Hoop Gieten is € 2.253,15.

GIETEN/PEKELA – Afgelopen weekend op 17 en 18 juni was er de SamenLoop voor Hoop in Gieten. Aan deze SamenLoop hebben ongeveer 70 teams deelgenomen, waaronder een team voortgekomen uit vrijwilligers van de SamenLoop voor Hoop Pekela, team De Witte Raven.

Men heeft meegelopen met 16 personen, elkaar afwisselend en ondersteunend. Het team had als doel gesteld om € 2.000,00 te kunnen schenken aan de SamenLoop voor Gieten en men heeft zich hier ruim een half jaar voor ingezet door het verkopen van kniepertjes, armbandjes en sleutelhangers. Door op diverse markten te staan met een verloting, de verkoop van de Kaarsenzakken voor Hoop en natuurlijk de verloting en de verkoop op de SamenLoop zelf. Men kijkt met een trots en blij gevoel terug naar het weekend. Net als bij de SamenLoop voor Hoop Pekela stond in dit team ook de saamhorigheid bovenaan en is deze prestatie samen gedragen. Het bedrag wat geschonken is aan de SamenLoop voor Hoop Gieten is € 2.253,15.

Dit heeft team De Witte Raven natuurlijk niet alleen gedaan en daarom wil het team haar dank uitbrengen aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen. In het bijzonder dank aan alle sponsors uit Pekela, Nieuw Buinen, Winschoten, Bourtange en Sellingen.

Ook de leerlingen van het Dollard College Oude Pekela worden bedankt voor het maken van sleutelhangers.
En niet te vergeten: De organisatie van de SamenLoop voor Hoop Gieten voor het mogelijk maken van dit weekend.

Namens team De Witte Raven:
Heel erg bedankt, voor het voor ons mogelijk maken van een mooi, emotioneel, warm, vermoeiend, verrassend, gezellig en saamhorig weekend vol strijd en overwinning!!!



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal