Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Woensdag 28 juni tennisclinic voor senioren

Archieffoto: Herman Alink

VEENDAM/WILDERVANK – Op woensdag 28 juni 2017 organiseert de gemeente Veendam in samenwerking met tennisvereniging Clias van 14.00 tot 15.30 uur een tennisclinic voor senioren. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte uitgenodigd voor deze sportieve middag. De clinic wordt gegeven op de tennisbanen van Sportpark Wildervank.

Activiteit
Na een korte warming-up wordt er onder leiding van een ervaren trainer geoefend aan de basisslagen van tennis en leert u de spelregels van het dubbelspel. Na de pauze worden er wedstrijdjes gespeeld met steeds wisselende partners en tegenstanders. Het oefenen en het plezier van het spelen staat centraal.

Meedoen?
Wilt u meedoen aan deze tennisclinic? Geeft u zich dan vóór zaterdag 24 juni op bij Petra van den Bosch. Telefoonnummer: 06 11 39 43 01 of via de e-mail: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. De kosten voor deelname zijn € 1, – per persoon. Dit kan contant voldaan worden bij aanvang van de clinic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.