Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Woonzorg BCM bij Wijkinloop Stadskanaal Noord

Buurtcentrum Noordstee

STADSKANAAL – Woonzorg BCM bij Wijkinloop Stadskanaal Noord. Bewoners van Stadskanaal Noord zijn maandagochtend 26 juni tussen 10.00 -12.00 uur welkom bij de Wijkinloop in buurtcentrum Noordstee. De Wijkinloop is een plek waar je gezellig met andere bewoners een kopje koffie drinkt en tegelijk wegwijzer voor diensten en activiteiten in de wijk.

Zo is er iedere week een (wijk-)verpleegkundige aanwezig voor bijvoorbeeld het meten van de bloeddruk of overige vragen en /of adviezen voor wat betreft gezondheid. De wijktalentenbank is er voor iedereen die aan de slag wil in de wijk of juist een vraag heeft op het gebied van burenhulp of talent.

Aan de koffietafel is altijd een wijkorganisatie te gast.

Deze maandag is dat BCM Woonzorg, een unieke combinatie tussen twee verzorgingstehuizen (Beukenhof en Maarsheerd) en een woningbouwvereniging. BCM Woonzorg biedt allerlei diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Het restaurant in Maarsheerd is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.