Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Leer & Doe Markt in een nieuw jasje

Foto (ingezonden): sportdemonstraties tijdens de Leer & Doe markt

STADSKANAAL – Op zaterdag 2 september wordt in het centrum van Stadskanaal de jaarlijkse Leer & Doe Markt gehouden. Zo’n 50 verenigingen en maatschappelijke organisaties promoten hun activiteiten voor het nieuwe seizoen en werven er nieuwe vrijwilligers, leden of deelnemers. De Leer en Doe markt is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Natuurlijk zijn de informatiekramen er nog, maar veel organisaties bieden dit keer activiteiten waar je als bezoeker actief mee kunt doen. Zoals een workshop houtsnijden, een alcoholparcours afleggen bij Veilig Verkeer of bewegen op het sport en beweegplein.

Aanmelden

Daarnaast is er dit jaar een groot podium waar de hele dag door presentaties plaats vinden afgewisseld door optredens van lokale artiesten. Maatschappelijke organisaties die zich op 2 september willen laten zien kunnen zich nog tot 15 juli aanmelden voor de Leer en Doe markt. Dat kan door een mail te sturen naar het VIP! (vip@welstad.nl). Het aanmeldingsformulier wordt vervolgens toegezonden.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.