Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe vrijwilligers bij Stadsbus Veendam

VEENDAM – Stichting Stadsbus Veendam zocht onlangs een aantal vrijwilligers om ingezet te worden als chauffeur.  Het leverde een viertal nieuwe chauffeurs op die zich spontaan aanmelden en nu worden ingezet op de busdienst. Het aantal vrijwilligers staat nu op 29. Een van de nieuwe vrijwilligers is Leen Pruis (67) uit Muntendam die onlangs is gestopt als trein machinist bij Arriva.

Donderdagmiddag begon Pruis vanuit de Jonkerloods om vervolgens met de buurtbus zijn route te rijden, die voornamelijk 6 dagen per week langs de bejaarden/ verzorgingstehuizen gaat. ”Je wordt maar circa 3 uurtjes per 2 week ingezet, kleine moeite groot plezier, zonder vrijwilligers geen buurtbus meer”, aldus Pruis.

Onlangs is de route uitgebreid met 4 haltes o.a. Kazemierstraat, Lidl, Praxis, en Bijleveldcentrum. Wekelijks worden circa 190 mensen vervoerd. Ook interesse, u kunt contact opnemen met dhr J. Klop coördinator via 06 26244095

(Peter Panneman)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Nieuwe vrijwilligers bij Stadsbus Veendam

  1. Jan de Groot

    Moi Leen veel sukses. ik hoop je nog vaak te treffen op het station Het was leuk om met jou samen te werken

    groet Jan

  2. Bedankt Jan,

    Ik zal het contact met de collega’s wel gaan missen , maar ik heb er weer nieuwe Stadsbus collega’s bij gekregen .

    Groetjes Leen en nog veel succes bij Arriva.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.