Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe exposities bij Treant in ziekenhuislocaties Refaja en Bethesda

RTV1

STADSKANAAL/HOOGEVEEN – Vanaf juli zijn er nieuwe exposities in ziekenhuislocaties Refaja in Stadskanaal en Bethesda in Hoogeveen, onderdeel van Treant Zorggroep. Het gaat om exposities van Marita de Boer, Betty Nanninga, Natascha Rodenburg, Roos en Kees Schilperoort en Beika.

De exposities van Marita de Boer en Betty Nanninga zijn tot en met september te bezichtigen in de gangen van het hoofdgebouw in Refaja. Natascha Rodenburg’s expositie is tot en met december te zien op de polikliniek Oogheelkunde in Refaja. Alle exposities zijn te bekijken tijdens de openingstijden van de poli’s.

De exposities van Roos en Kees Schilperoort en Beika zijn te bezichtigen tot en met september dagelijks van 8.00 tot 17.00 uur in Bethesda.

Marita de Boer Marita de Boer schildert abstracte schilderijen. Ze heeft jaren les gehad en sinds een aantal jaren schildert ze in een schildersgroep en thuis. Bij haar schilderijen maakt ze gebruik van pasta.

Betty Nanninga Betty Nanninga is creatief met natuurlijke materialen. Ze verzamelt van alles zoals afval en verwerkt dit in de schilderijen. Dit is haar eerste expositie. Het Refaja is bekend terrein voor haar: ze heeft ruim acht jaar in Refaja gewerkt.

Natascha Rodenburg Natascha Rodenburg is een Nederlands-Nieuw Zeelandse autonome kunstenaar. In 2016 is ze na twintig jaar verrijkt en bezield weer teruggekeerd naar Nederlandse bodem. Meer informatie: www.natascharodenburg.com.

Roos en Kees Schilperoort Roos en Kees wonen sinds 1971 in Drenthe en hebben zich, nadat ze zijn gestopt met werken, volledig gestort op boetseren. Na het volgen van cursussen en workshops, met daarnaast veel zelfstudie en ervaring, zijn zij uitgegroeid tot professioneel werkende kunstenaars. Meer informatie: www.kerosch.nl.

Beika Beika is een grafisch vormgever en zij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot beeldend kunstenaar. Aanleiding voor een werk kan zijn: een uitspraak, songtekst, beelden uit de media of de natuur. Meer informatie: www.beika.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.