Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zondagmiddag 2 juli weer live muziek bij Geert Schreuder

Foto ingezonden door Geert Schreuder

ONSTWEDDE – Op zondagmiddag 9 juli kunt u in het schildersatelier van Geert Schreuder te Onstwedde behalve de schilderijen bezichtigen, ook weer genieten van muziek. Dan is er namelijk weer een ‘Esway Atelier Concert’ met de zanger-gitarist Rafael Hekker uit Utrecht. Met zijn begeleiders zal hij een aantal eigen geschreven nummers spelen. Het atelier is open vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur. U kunt het vinden aan de Esweg nummer 9. Reserveren 0599 331731 of info@geertschreuder.nl

Het trio is opgericht in 2013. Rafael Hekker (Grote prijs Finalist 2001) is de ingehouden onrust die deze groep van songs voorziet. Samen geven zij er een eigen Americana popgeluid aan. Drummer Arthur Bont (Louisanna Radio, Hemitage concerten (Hans Visser) en zijn eigen band Milk) heeft zijn jarenlange ervaring en kunde aan dit project gegeven. Bassist Nico Heilijgers (Captain Gumbo, Romanza Brava) is de rots in de branding en lijmt dit alles aan elkaar.

Prachtige eigen popsongs met 40 jaar muziekgeschiedenis. Van Pop, Rock tot Folk.
In de Plug-unit studio in Reeuwijk is door deze heren aan het album Blue Mantra gewerkt met Paris Dandies Producer Dirk Vermeij. Zie voor meer info: www.rafaelhekker.nl

Albums:
1993: Tourist in Paradise (Uitgegeven in eigen beheer)
2001: Lets go Bananas (Uitgegeven in eigen beheer)
2003: See things my way (Uitgegeven door Soul Seduction)
2016: Blue Mantra (Uitgegeven in eigen beheer & Tune Core

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.