Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jaarlijks afsluitende openluchtconcert in Nieuwe Pekela

Foto: Herman Alink – RTV1

NIEUWE PEKELA – Op zondag 9 juli startte om 15.00 uur de band Fath uit Ter Apel in een prachtige tuin van de familie Lingbeek een openluchtconcert. Wederom prima georganiseerd door de Culturele Commissie Pekela.

De jaarlijkse afsluiting van een aantal evenementen is altijd in de vorm van een openluchtconcert. De heerlijk zomerse temperatuur en de ambiance zorgde voor een extra mooie sfeer. Onder een stralende zon genoten ruim honderd belangstellenden van de muziek en zang van de 4 mannen van Fath. In de naam van de formatie zijn alle voornamen verwerkt van de muzikanten. De gitaristen Foppe Wesseling, Andries Kieffer, Tonnie Scholte en de zanger Harm de Vries. Het is een akoestische band, hun muziek laat zich samenvatten als akoestische meerstemmige Ierse folk, met ballades, dansmuziek en barmuziek.

Meer foto’s: KLIK HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.