Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Huldiging zwemmers stichting De Brug

VEENDAM – Zaterdagmiddag zijn zes zwemmers van stichting De Brug Veendam bij zwembad Tropiqua gehuldigd door wethouder Henk Jan Schmaal. De zwemmers wonnen 12 medailles tijdens de Special Olympics Summer Games in het Italiaanse Terni.

Naast bloemen, champagne, en gebak waren er voor ieder een cadeaupakket met o.a. een handdoek. De zwemmers Eric de Jong, Bart Hol, Arjan Ewolds, Linda de Jong-Hebels, Karin Kuiper-Visscher en Camilla Meiborg, de coaches Grietje Hooiveld en Jopie Vazel, begeleider Geert Telkamp en chef de mission Eric Blauw zijn trots op het behaalde resultaat deze spelen.

Stichting De Brug regio Veendam is een vereniging die, op verschillende niveaus, sport en spel activiteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking uit de omgeving van Veendam. Via De Brug Groningen is De Brug Veendam aangesloten bij Gehandicaptensport Nederland.

Over een eerder geplande huldiging was helaas miscommunicatie ontstaan. De zwemmers, begeleiders en hun familie waren uitgenodigd voor 26 juni 2017 terwijl bij de gemeente de huldiging een week later gepland stond. Wethouder Henk Jan Schmaal: ‘’Wij betreurden de situatie enorm. Na het aanbieden van excuses is er direct een nieuwe datum gepland met stichting De Brug. Zij verdienen deze huldiging!’’

(Peter Panneman)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.