Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Weer een omgevallen boom in Lyceumlaan

Foto: Wim Gelling (RTV1)

STADSKANAAL – Aan de Lyceumlaan in Stadskanaal is woensdagmiddag een boom tegen een flat gevallen. De reling van de galerij voorkwam dat er grote schade ontstond aan de woningen. Wel blokkeerde de boom enige tijd een deur van een woning.

Het is de tweede keer dat op dezelfde plek bomen omvallen. Enkele jaren geleden vielen meerdere bomen tegen de flat en beschadigden hierbij geparkeerde auto’s. Volgens omwonenden zijn de bomen ziek en bij barre weersomstandigheden zoals afgelopen woensdag ( regen en harde wind) dreigen ze om te vallen met alle ellende van dien.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Weer een omgevallen boom in Lyceumlaan

  1. Ja deze bomen waren zieken er zullen nog meer bomen gaan vallen hier omdat het rond om de bomen heel nat is in de grond zullen deze los gaan raken en dan uiteindelijk om vallen ik hoop ook dat na de andere bomen word gekeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.