Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Naturalisatieceremonie in gemeentehuis Pekela

Gemeentehuis Pekela (Foto: Wilma Swarts/RTV1)

PEKELA – De gemeente Pekela organiseert maandag 17 juli om 15.00 uur een naturalisatieceremonie in het gemeentehuis van Pekela. Burgemeester Jaap Kuin feliciteert de genodigde persoonlijk met het verkrijgen van de Nederlandse nationaliteit.

Tijdens de naturalisatieceremonie legt één persoon een zogenaamde verklaring van verbondenheid met Nederland af. Daarmee beloven ze de vrijheden en rechten die bij het Nederlanderschap horen te respecteren en de plichten te vervullen. Een naturalisatieceremonie is het laatste onderdeel van het proces om de Nederlandse nationaliteit te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*