Direct naar de inhoud.

De Vakantie Voorleestent in de wijk

  • door:
  • op:
Foto: Pixabay

VEENDAM – Voor het tweede jaar op rij trekt Bibliotheek Veendam in de zomer de wijk in met de Vakantie Voorleestent. Samen met kinderopvang Meander en kindercentrum Hoi Pippeloi is de bibliotheek zes weken lang met een voorlees- en spelprogramma te vinden in de wijken Noord en Sorghvliet. Met de Vakantie Voorleestent wil de bibliotheek het (voor)lezen in de zomer stimuleren. Zes weken lang staat de tent op een vaste avond, tijd en locatie in de wijk.

Op de dinsdagavond staat de bibliotheek samen met kinderopvang Meander, van 18.30 uur tot 19.30 uur, ter hoogte van OBS de Noorderbreedte in plan Noord.

Op de woensdagavond wordt samen met kindercentrum Hoi Pippeloi de wijk Sorghvliet bezocht. Van 18.30 uur tot 19.30 uur kunnen kinderen en ouders de tent bezoeken bij OBS de Viermaster.

In de Vakantie Voorleestent wordt wekelijks voorgelezen en doen we samen spelletjes. Kinderen en ouders kunnen er tevens de leukste (voor)leesboeken lenen. Een bezoekje aan de Vakantie Voorleestent is helemaal gratis en ook de gezinnen uit andere wijken zijn van harte welkom!

De Vakantie Voorleestent
Dinsdagavond van 18.30 – 19.30 uur
OBS de Noorderbreedte, Meezenbroekstraat
dinsdag 25 juli, 1, 8, 15, 22 en 30 augustus
Woensdagavond van 18.30 – 19.30 uur
OBS de Viermaster, Lauwers
woensdag 26 juli, 2, 9, 16, 23 en 30 augustus



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal